Wij zijn Heisterkamp

Dranken.

Wij kunnen jou volledig ontzorgen op gebied van dranken.

Met een compleet assortiment aan wijnen, bieren, gedistilleerde dranken en frisdranken.

Advies

Advies

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij hebben door de jaren heen voldoende ervaring opgebouwd om je te kunnen adviseren op gebied van horeca, verenigingen en events.

Bestellen

Bestellen

Het plaatsen van een order kan via onze online bestelmodule, per mail of telefonisch worden doorgegeven.

Levering

Levering

Wij streven er naar om altijd binnen een week te leveren. Vanaf 48 flessen hanteren wij franco levering. Mocht je een spoedgeval hebben, neem dan even contact op zodat we met je mee kunnen denken in oplossingen!

Nazorg

Nazorg

Natuurlijk horen we het liefst dat onze klanten tevreden zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan hopen we dat je dit ook meldt, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Toon Heisterkamp - Heisterkamp Dranken
Al 100 jaar een feest in het glas.

Bij Heisterkamp bieden wij een compleet assortiment met ruim 120 merken. Van bekende drankmerken, lokale bieren tot unieke wijnen. Hiermee voorzien wij onze klanten uit de horeca, verenigingen en events in heel Nederland.

De dranken partner voor horeca.

Bij Heisterkamp bieden wij een compleet assortiment met ruim 120 merken. Van bekende drankmerken, lokale bieren tot unieke wijnen. Hiermee voorzien wij onze klanten uit de horeca, verenigingen en events in heel Nederland.

De dranken partner voor verenigingen.

Inmiddels zijn wij een bekende naam in de regio bij sportkantines. Waarbij wij faciliteren op gebied van dranken, waaronder bieren, frisdranken en sportdranken. Wekelijks zorgen we er voor dat alle voorraden worden bijgevuld!

Wij zijn dé partner en leverancier voor events.

Wil je met jouw stichting, bedrijf of vereniging een (tent)feest, jubileum of feestdag vieren? Dan kunnen wij je voorzien van een compleet aanbod aan gedistilleerde dranken, wijnen, bieren en frisdranken. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt die je graag adviseert en meedenkt op basis van ervaring.

Assortimentslijst.

Via onderstaande button download je eenvoudig onze assortimentslijst. Mocht je hier vragen of advies bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Downloaden

Onze merken.

Grolsch
Coca Cola
Lipton
Sonnema
Pepsi
Red Bull
Manetti
AA Drink

Al 100 jaar Grolsch partner.

Sinds de oprichting van Heisterkamp in 1919, is bier al onderdeel van ons bedrijf. Mijn opa, Antoon Heisterkamp, begon zelf als bierbottelaar en verkocht dit in de regio. Ruim 100 jaar later hebben we nog steeds ons eigen Grolsch rayon. Een stukje historie dat tot de dag van vandaag belangrijk is voor Heisterkamp Dranken.

Grolsch 1 - Heisterkamp Dranken Grolsch 1 - Heisterkamp Dranken